Kinderen

Doelgroep

We bieden zorg aan kinderen:

  • Met een licht verstandelijke beperking
  • Met een vorm van Autisme
  • Met de diagnose ADHD
  • Met een Niet Aangeboren Hersenletsel
  • Met psychische problemen

Dagbesteding

Op zaterdag en extra dagen in vakanties bieden wij dagbesteding aan kinderen en jongeren met diverse hulpvragen, zie hierboven beschreven. Deze zaterdag is één keer per twee weken van 9:00 uur tot 16:00 uur. Het doel van deze dagbesteding is om hen een plaats te bieden waar structuur is en waar ze tegelijkertijd hun rust krijgen. Even weg van het thuisfront en lekker op de boerderij aan het werk. En ouder en kind hebben dan weer nieuwe energie. De activiteiten die we hen aanbieden zijn vooral in relatie met dieren. We verzorgen samen met de jongeren de dieren en laten hen hierin ook keuzevrijheid hebben. Voor de jongeren die het leuk vinden om houtbewerking te doen hebben we een werkplaats speciaal daarvoor ingericht. Verder doen we allerlei klusjes die met het reilen en zeilen van de boerderij te maken hebben. We bieden een groot aanbod aan werkzaamheden. Hiermee willen we de jongeren ook dingen meegeven waarmee ze straks ook sterker in de samenleving kunnen staan. Er is genoeg te doen, maar ook genoeg te leren!

Specialistische buitenschoolse opvang
Op maandag is er buitenschoolse opvang voor kinderen met een hulpvraag. Dit is uit school tot 18:30 uur. De kinderen eten dan een warme maaltijd mee.

Wilt u meer informatie? Kom gerust langs voor een praatje. U kunt telefonisch en per mail contact met ons opnemen.

Wachttijden

Zaterdagopvang: op dit moment hebben wij nog beperkt ruimte. Neem contact op voor mogelijkheden.

Buitenschoolse opvang (maandag):  wachtlijst van toepassing.

Dagbesteding maandag & donderdag: Op dit moment hebben wij nog ruimte. Neem contact op voor mogelijkheden.

Time-out

Ook bieden we in overleg begeleiding onder schooltijd aan kinderen die om verschillende redenen (tijdelijk) niet naar school kunnen. Zo nodig wordt er onderwijs geboden in samenwerking met school. Dit is een project wat in 2020 van start is gegaan en is mede mogelijk gemaakt door LEADER Utrecht Oost en het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: ''Europa investeert in zijn platteland.''

Bekijk onze flyer hier:

Flyer Time Out
PDF – 3,7 MB 1198 downloads