Leertraject

Speciaal voor jongvolwassenen en jongeren die geen school (meer) volgen bieden we praktijkgerichte trainingen aan waar een certificaat voor behaald kan worden. De jongeren doen dagelijkse boerderij gerelateerde activiteiten, maar worden extra gecoacht op allerlei competenties. 

Lees meer »

Onderwijs op de boerderij

Sinds kort bieden wij voor jongeren onderwijs aan. Dit doen we in samenwerking met scholen waar de jongere vandaan komt. Ook hebben we een leerkracht één keer per week beschikbaar die hierin ondersteunt. Met stapjes vooruit, daar gaan we voor!

Lees meer »

Gezellige themaweek

Wat een 🐻beregezellige week hebben we achter de rug met 🐵apetrotse kinderen!Vorige week hebben we allerlei activiteiten gedaan rondom wilde dieren. Een bezoekje aan de dierentuin mocht natuurlijk ook niet missen! Jammer dat het weer voorbij is🦁🐯🐧

Lees meer »

Veiling!

Op 29 juni hopen we om 19.30 uur een veiling te houden. Via een live stream kunnen jullie bieden op hele leuke producten, maar vooral op hele lekkere producten! De opbrengst is bestemd voor het zomerkamp wat in augustus plaats hoopt te vinden. 

Lees meer »

De Groote Fliert op safari!

Het is alweer een paar weken geleden, maar wat een FANTASTISCH zomerkamp hebben wij weer achter ons liggen!!🦁🐵🐯🐼 Dit jaar zijn we ‘op safari’ geweest... ja echt, een tocht door de jungle in het klimbos, dieren gespot in de dierentuin en er kwam zelfs een echte Tarzan!! Ook hebben we gezwommen, kampvuurtjes gemaakt, geknutseld en gebarbecued. Ja want dat hoort bij kamp😃 Het was Genieten, Gezellig, Geweldig!!!

Lees meer »